Понедельник, 18 июня 2018 20:26

ПІДСУМКОВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕТРА ПОРОШЕНКА

ПІДСУМКОВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕТРА ПОРОШЕНКА
ПІДСУМКОВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕТРА ПОРОШЕНКА

ГО "Україна без корупції" веде текстову онлайн-трансляцію прес-конференції Президента Порошенка

16:21 Президент відповів на 25 питань. Прес-конференцію завершено.

16: 20 Порошенко: "В Україні не діяла вища кваліфікаційна комісія суддів. Вона була запущена лише три тижні тому. Її першим рішенням було притягання до відповідальності судді, що звільнила екс-командира "Беркуту"".

16:09 "Законопроект про право на справедливий суд зменшує, а не збільшує повноваження Президента". Порошенко не має наміру контролювати судову гілку влади, але в січні внесе до Верховної Ради пропозицію про обмеження недоторканності суддів.

15:54 "Я зацікавлений у суспільному телебаченні в Україні, згоден сприяти його створенню. Хочу, щоб суспільне ТБ працювало на державу та суспільство".

15:45 Енергетика. Журналісти не хочуть входження на український ринок російських бізнесменів. Раніше Порошенко наголосив, що посередників не буде, але ЗМІ наполягають на оприлюднені даних про енергетичні контракти.

15:30 "Мій син пройшов по мажоритарці як самостіний політик! І в 30 років має право на визначення свого шляху, а у виборців є право оцінювати його політичні рішення", — Президент відкидає звинувачення у тому, що він "протягнув" сина до Верховної Ради.

15:28 "Воєнний стан буде впроваджено, як тільки ворог перейде у наступ. Воєнного рішення по Донбасу не існуе, тільки політичне".

15:17 Порошенко не готовий відповідати, чи є можливість працювати в НАБ у представників правоохоронних органів.

15:15 Судова та антикорупційна реформи будуть імплементовані до Стратегії-2020. Щодо НАБ, то колишні президенти не будуть виключенням, їх справи будуть розслідувати. Закон про Національне Антикорупційне бюро буде змінено, тому що він не влаштовує міжнародну спільноту. Особисто Президент покладає великі надії на НАБ. Завдання від Порошенка — максимально ефективна діяльність НАБ з першого дня його роботи.

15:10 До лютого АТО не закінчиться, тому що мир — це тривалий процес, — Порошенко. Після місцевих виборів розпочнеться тільки політична урегуляція конфлікту.

15:00 Порошенко пожартував: "Я хочу, щоб Ярема посадив когось з друзів. Але коли я порадив Яремі посадити трьох друзів, після цього друзі у нього зникли. Зараз він шукає ворогів".

14:54 Президент впевнений, що антикорупційні кроки могли б бути більш значними. Але за останні 6 місяців до відповідальності притягнуто багато корупційних об’єктів — це велике досягнення. Щодо розслідування смертей на Майдані — в березні були прийняті закони про амністію також для антимайданівців — тих, хто мав би відповідати за вбивства. Судді, які відпускали вбивць мають сісти на лаву підсудних поряд з вбивцями. Те, що вже троє відсторонені від судочинства — такого в історії ще не було.

14:49 Порошенка не влаштовує робота ГПУ, а також хід розслідування смертей на Майдані.

14:40 "Рошен" продано, я не маю впливу на підприємства, — Порошенко

14:39 "П’ятий канал" не продам, — Порошенко. (Президент відповів на питання про вивід економіки з тіні, починаючи з самого себе)

14:36 Особливий виклик — боротьба з корупцією. 8-10 січня Президент проведе зістріч з "трійками" Національного антикорупційного бюро для формування керівництва бюро. За словами Порошенка, декілька потенційних кандидатів дають привід для оптимізму. Усі корупційні справи перейдуть до НАБ, відповідно до міжнародного досвіду. Імунітету від відповідальності ні в кого не буде.

14:31 Важливо конвертувати міжнародний авторитет у інвестиції, — відзначив Президент.

14:28 Закон про люстрацію — певний "Рубікон", який країні доведеться перейти, — Порошенко.

14:25 Президент все одно пишається тим, як Україна прожила цей рік. Каже, що президентські вибори були кращими за всю історію країни.

14:23 У вітальній промові Порошенко каже про зовнішню загрозу, переможену диктатуру, анексований Крим, зруйновану економічну базу.

14:21 Порошенко: минулий рік став найтяжчим з 1945 року. Світова система безпеки зруйнована, але світ не став біполярним.

14:19 Президент прийшов до залу, та привітав близько 200 журналістів.

14:12 Як стало відомо, Президент тільки-но виїхав на прес-конференцію. Захід триватиме до 2-2,5 години, діалог буде побудовано за формулою одне ЗМІ=одне питання.

14:08 Анонсований на 14:00 захід ще не розпочався. Чекаємо на Петра Порошенко

coruption.net


Другие материалы в этой категории: Чего же хотел Аблязов? Он хотел невинной крови »

ГЛАВКОР - сайт о политике в стране и мире

У каждого человека есть очень ценный ресурс. У каждого из нас ежедневно одинаковое количество этого ресурса, но далеко не все одинаково эффективно распоряжается им. Имя этому ресурсу - Время.

Основная задача каждого человека, желающего добиться успеха - правильно распорядиться своим временем.

Ныне каждый человек, а особенно, человек деловой, пользуется интернетом для решения своих задач: начиная от бытовых и заканчивая карьерных.

Сейчас в сети существует множество сайтов. Можно потратить очень много времени на поиск решения различных жизненных задач на разных сайтах. А можно найти один, универсальный сайт, который будет полезен всегда, в любой ситуации.

Хотим представить Вам сайт, с которым вы не разлучитесь никогда.

Итак, внимание, это Главкор!

На сайте Главкор вы увидите удивительную информацию, для себя а также людей которые Вас окружают.

На ГЛАВКОРЕ размещено много всего интересного, именно для Вас!!!

У Главкора качественный, интересный и уникальный контент сайта, любой сложности от рерайта новостей до уникальных тематических текстов, предварительно все материалы проходят редакторскую правку и корректировку.

Пользователи вашего сайта смогут быстро найти интересующую их информацию, пользуясь понятной и удобной структурой сайта.

Наш сайт имеет такие разделы как: новости, политика, общество, наука, культура, спорт, экономика, авторские статьи, фото и видео, и отдел рекламы. Вы когда будете смотреть фото и видео с нашего сайта Главкор, у Вас будет впечатление что Вы находились рядом во время съемок фотографий или смонтированного видео.

С вами всегда ровно 7 дней в неделю, ровно 24 часа в сутки, будут новости нашего сайта.

Онлайн репортажи, с места событий, комментарии экспертов. Мы выбираем только самые важные и самые интересные новости. Хотим обратить Ваше внимание: мы печатаем только правдивые и проверенный новости, чем выгодно отличаемся от иных ресурсов. Мы честны.

Мы следим за своей репутацией и дорожим Вашим мнение о нас.

До новых и очень приятных встреч.

Мы раскроем мир для Вас, а Вас - миру!