Четверг, 07 июня 2018 22:58

Соратниця Черновецького Алла Шлапак очолила Київський виборчий штаб «Батьківщини», – ЗМІ Избранное

Соратниця Черновецького Алла Шлапак очолила Київський виборчий штаб «Батьківщини», – ЗМІ
Соратниця Черновецького Алла Шлапак очолила Київський виборчий штаб «Батьківщини», – ЗМІ

Скандально відома соратниця екс-мера столиці Леоніда Черновецького Алла Шлапак стала фактичним керівником виборчого штабу ВО «Батьківщина» у Києві.

У лютому цього року лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко розпорядилася призначити керівником Київського міського виборчого штабу партії відому у столиці Владиславу Молчанову, яка є керуючим партнером будівельної компанії Stolitsa Group.

Про призначення забудовниці керівником штабу ЗМІ уже писали, і навіть публікували відповідне розпорядження Тимошенко.

Але як розповів виданню ІНФОРМАТОР інсайдер в партії Юлії Тимошенко, «де-факто, штаб очолила Шлапак». Та сама Алла Шлапак, яка з 2006 по 2011 роки була співголовою Блоку Леоніда Черновецького у міській раді Києва, згодом співпрацювала з Партією регіонів, а наразі є депутатом Київради від політсили «Єдність» Олександра Омельченка.

Алла Шлапак на засіданні Київради у секторі Блоку Леоніда Черновецького

«Тимошенко хоче за будь-яку ціну виграти президентські вибори, тому залучає до своєї команди одіозних особистостей, які зможуть забезпечити потрібний результат. У Шлапак є «сітка», за допомогою якої вона зможе ефективно скуповувати голоси», – повідомив співрозмовник.

Він зазначив, що Шлапак сама запропонувала Тимошенко, щоби виборчий штаб в столиці очолила Молчанова, з якою вона «давно і тісно співпрацює».

Інсайдер також розповів, що київські «старожили» «Батьківщини» – зокрема, депутати Київради Тетяна Меліхова і Володимир Бондаренко – були категорично проти відповідного «кадрового призначення».

«Припускаю, що незабаром вони оголосять демарш і вийдуть з партії. Можливо, навіть долучаться до команди Гриценка», – спрогнозував він.

Молчанова і зв’язок з «Батьківщиною»

Ще у 2015 році Владиславу Молчанову пов’язували з Партією зелених. Зате в останні роки її прізвище почали згадувати у новинах про діяльність «Батьківщини».

Владислава Молчанова

Наприклад, у квітні 2017 року Молчанова разом головою Київського міського осередку «Батьківщини» Володимиром Бондаренком на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря брала участь в освяченні 10 тисяч пасок, які передали військовослужбовцям у зону АТО, переселенцям та мешканцям прифронтової території. Тоді партійна прес-служба назвала її громадським діячем і благодійницею монастиря.

Молчанова і Бондаренко на освячені пасок

Молчанову називають одним із спонсорів «Батьківщини». А її зв’язок з партією Тимошенко доводить той факт, що за адресою знаходження Благодійного Фонду Владислави Молчанової (м. Київ, вул. Лаврська, 14) розташований офіс столичної організації ВО «Батьківщина».

Компанія Stolitsa Group, якою управляє Молчанова, неодноразово опинялася у центрі скандалів через будівельні роботи без дозвільних документів та нищення пам’яток архітектури.


Джерело статті: “http://antikor.com.ua/articles/241537-soratnitsja_chernovetsjkogo_alla_shlapak_ocholila_kijivsjkij_viborchij_shtab_batjkivshchini__zmi”

Другие материалы в этой категории: Чего же хотел Аблязов? Он хотел невинной крови »

ГЛАВКОР - сайт о политике в стране и мире

У каждого человека есть очень ценный ресурс. У каждого из нас ежедневно одинаковое количество этого ресурса, но далеко не все одинаково эффективно распоряжается им. Имя этому ресурсу - Время.

Основная задача каждого человека, желающего добиться успеха - правильно распорядиться своим временем.

Ныне каждый человек, а особенно, человек деловой, пользуется интернетом для решения своих задач: начиная от бытовых и заканчивая карьерных.

Сейчас в сети существует множество сайтов. Можно потратить очень много времени на поиск решения различных жизненных задач на разных сайтах. А можно найти один, универсальный сайт, который будет полезен всегда, в любой ситуации.

Хотим представить Вам сайт, с которым вы не разлучитесь никогда.

Итак, внимание, это Главкор!

На сайте Главкор вы увидите удивительную информацию, для себя а также людей которые Вас окружают.

На ГЛАВКОРЕ размещено много всего интересного, именно для Вас!!!

У Главкора качественный, интересный и уникальный контент сайта, любой сложности от рерайта новостей до уникальных тематических текстов, предварительно все материалы проходят редакторскую правку и корректировку.

Пользователи вашего сайта смогут быстро найти интересующую их информацию, пользуясь понятной и удобной структурой сайта.

Наш сайт имеет такие разделы как: новости, политика, общество, наука, культура, спорт, экономика, авторские статьи, фото и видео, и отдел рекламы. Вы когда будете смотреть фото и видео с нашего сайта Главкор, у Вас будет впечатление что Вы находились рядом во время съемок фотографий или смонтированного видео.

С вами всегда ровно 7 дней в неделю, ровно 24 часа в сутки, будут новости нашего сайта.

Онлайн репортажи, с места событий, комментарии экспертов. Мы выбираем только самые важные и самые интересные новости. Хотим обратить Ваше внимание: мы печатаем только правдивые и проверенный новости, чем выгодно отличаемся от иных ресурсов. Мы честны.

Мы следим за своей репутацией и дорожим Вашим мнение о нас.

До новых и очень приятных встреч.

Мы раскроем мир для Вас, а Вас - миру!